torek, 2. februar 2016
Antonovanje na Kogu, čurke, vino in še marsikaj...
Najprej smo sodelovali na ocenjevanju čurk: črnih, sivih in belih (sladkih) kašnatih klobas:
Seveda ob dobri čurki ne sme manjkati tudi dobra žlahtna kapljica, tako da je sledilo še ocenjevanje naj kogovskega vina k naj čurki:
Tudi vinsko kraljestvo je bilo poleg, in sicer so kraljice najprej obiskale vinsko klet Miro Munda
Nato pa so se na čurkarijadi tudi same predstavile s svojimi vini...
Pa še par utrinkov iz razstave ter pokušine čurk in vina:
S svojimi čurkami se niso predstavili le lokalni ponudniki, temveč tudi iz drugih krajev Slovenije...
Več o Antonovanju in čurkarijadi, drugo leto se nam pa le pridružite in pridite poskusit dobrote Prlekije.
:)
Naročite se na:
Objavi komentarje (Atom)
Ni komentarjev:
Objavite komentar